1073320_orig

Još jedna super prilika za startape u Srbiji, i to one orijentisane na društvene inovacije (pozitivan uticaj na okruženje, način života, zaštitu životne sredine…) – lokalni Slush događaj u Beogradu 27. avgusta.

Šta je Slush?

Slush je jedan od najvećih startap događaja u Evropi, na kome je prošle godine učestvovalo preko 1400 startap kompanija iz 80 zemalja, 750 investitora i 100 VC fondova. Sjajne brojke i odličan način da Finska kao država pošalje jasnu poruku da podržavaju startap ekosistem i žele da budu jedan od glavnih centara u ovom delu sveta. Slush, pored države Finske, podržavaju i najuspešniji startapi Skandinavije, poput Rovia, SuperCella i MySQL-a.

Ove godine će se održati 11. i 12. novembra 2015. godine u Helsinkiju.

Lokalni događaj u Beogradu organizuje Fond za inovacionu delatnost u svojim prostorijama u okviru Naučno-tehnološkog parka „Zvezdara“, sa početkom u 10 časova. Lokalni događaj je prilika za startape iz Srbije da predstave svoje ideje u oblasti društvenih inovacija i direktno se kvalifikuju za Slush, ali i IMPACT Akcelerator (rad sa mentorima pre Konferencije, lokalni pripremni program (boot camp) u Helsinkiju od 4. do 13. novembra 2015. godine, kao i podršku nakon događaja). To podrazumeva sledeće:

  • Avio karte i smeštaj za vreme trajanja programa,
  • Ulaznicu za Slush konferenciju,
  • Priliku da učestvuju na Slush-u u okviru Slush Impact Akceleratora,
  • Priliku da učestvuju na UNICEF samitu inovacija,
  • Priliku za networking i sastanke sa relevantnim investitorima, nevladinim organizacijama, institucijama, start-up-ovima, medijima i drugim zainteresovanim stranama
  • Priliku da učestvuju na radionicama i jačaju svoje kapacitete,
  • Priliku da učestvuju na sesijama u okviru svoje industrije.

Registracija i učešće

Prisustvo na lokalnom Slush događaju u Beogradu je besplatno, potrebno je samo da se prijavite putem ovog formulara  do 20. avgusta 2015. godine do 17h.

Više informacija u fajlovima ispod, a za sve dodatne informacije i pitanja slobodno kontaktirajte organizatore mailom na slush@inovacionifond.rs.

[gview file=”http://peckopivo.com/media/2015/08/Innovation-fund_startup_invitation.pdf”] [gview file=”http://peckopivo.com/media/2015/08/Agenda_Slush-Global-Impact-Accelerator-in-Belgrade.pdf”]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.