U 2014. želim vam Spark u očima

Tačnije, želim vam Spark.Menajveću regionalnu konferenciju koja se bavi tehnologijom i internetom i na koju sam prošlog septembra otišao uprkos brojnim obavezama i nemanju vremena, a bogami ni “vremena”. Otišao i oduševio se kao na retko kojoj konferenciji.

Ne znam ni šta bih pre izdvojio – fantastične predavače koji održe predavanje i onda sednu u publiku da slušaju ostale (i aktivno učestvuju u diskusijama), mesto gde se održava (hotel Splendid u Bečićima), genijalne organizatore iz domain.me i digitalizuj.me zajednice kojima se vidi da nisu tu samo zbog posla, ili pak učesnici među kojima sam toliko uživao da mi se nije išlo kući.

Još je sve to lepše kad znaš i da je konferencija neka vrsta društveno-odgovorne investicije Domain.me-a, tj. njihov način da svojoj zajednici vrate na najbolji mogući način – znanjem.

O iskustvu na Spark.Me 2013 pisao sam detaljnije na engleskom na Mediumu, pa bacite pogled.

Spark.Me 2014

Logično, vidimo se i ove godine, samo što sada neću biti “samo” učesnik, već i jedan od zvaničnih blogera konferencije. Sreća, sreća, radost! 🙂 (a možda budem i takmičar, ali shhh za sada :))

Dakle, vidimo se 19. i 20. juna u Bečićima, ovog puta u hotelu Mediteran. Osim sjajnog hotela (sa aqua parkom) i još boljih datuma (leto!), možete da očekujete sjajne predavače i, siguran sam, izuzetno zanimljivo takmičenje startapova. Imena dva predavača su već objavljena, i to su Alf Ren i Dino Dogan.

Ako požurite, do 18. februara možete da se prijavite i po Early Bird ceni – 50 EUR (uključeno sve sem smeštaja i transporta), što je stvarno ultra jeftino za konferenciju ovog nivoa. Postoji i specijalna cena za studente – 20 EUR – ali mislim da su sva mesta rasprodata već. Vredi proveriti sa organizatorima, svakako.

Pratite Sparkovce i na Facebooku i Twitteru i vidimo se u junu!

Spark.me 2013

One Comment

  1. Pingback:Spark.me za startape | PeckoPivo Blog

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.